Verzenden

Uw bestelling wordt met de grootste zorg verzonden. De grote composiet stenen tuinbeelden zijn ondanks hun sterkte relatief kwetsbaar tijdens het verzenden. Daarom hebben wij voor de grote beelden als plantenschalen een eigen bezorgdienst, en voor de kleinere beelden aflevering via pakketpost of op een pallet.

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij bestelling van meerdere beelden betaalt u één (1) keer het verzendtarief

-Grote zware dingen (oa. Plantenschalen) leveren we zelf af. In principe is aflevering tot de 1e drempel (of voordeur) maar als de plek waar het product moet komen goed te bereiken is zijn we niet te beroerd om het op zijn plaats te zetten. Een helpende hand van u kan hierbij nodig zijn. (in overleg is veel mogelijk).

– Betaling kan ook contant bij aflevering. Kies hiervoor de rembours.  Als u contant wil betalen dient dit wel gepast te zijn. Betaling via telefoon (tikkie oid) kan ook bij aflevering.

 

Producten tot 20kg

Deze worden in de meeste gevallen als pakketpost verzonden. De hiervoor zijn € 12,95.

 

Producten 20 tot 50kg

Dit zijn de wat grotere beelden zoals vogelbaden, bloempotten etc. Deze worden op pallet verpakt. De kosten hiervoor zijn € 39,95.

 

Producten van 50kg en meer

Hier gaat het vaak om de zware en grote tuinbeelden waarbij aflevering met extra zorgvuldigheid geboden is. Deze worden of op een pallet verpakt of afgeleverd door onze eigen bezorgdienst. De kosten hiervoor zijn € 49,95.

In bijna alle gevallen vind aflevering in goed overleg plaats

 

Afhalen van uw bestelling is mogelijk

Besteld u aub eerst via de website, zo weet u zeker dat uw keus op voorraad en voor u gereserveerd is. U betaald voor afhalen uiteraard geen verzendkosten. Maak van te voren wel een afhaal afspraak.

Afhaaladres: Bossewinkel Diepenheimseweg 30 7161 MH Neede.

 

Retourneren

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling annuleren.  U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Na annuleren heeft u nog 14 dagen om de goederen retour te sturen.

De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening.
Producten die via pakketpost zijn verzonden kunt u via pakketpost aan ons retourneren.
Producten die via pallet of door ons zelf zijn afgeleverd halen we weer bij u op. Hiervoor brengen wij dezelfde kosten in rekening als voor de verzending.
Producten worden alleen retour genomen als ze in dezelfde staat zijn als waarin u ze geleverd heeft gekregen (onbeschadigd, niet gebruikt etc)

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht neemt u aub contact met ons op via mail of telefoon.

 

 

0545-296348

j.bossewinkel@planet.nl

Facebook