Over ons

Wat ooit begon als hobby, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. Al bijna 25 jaar vervaardigt Bossewinkel kwalitatief hoogwaardige betonnen tuinbeelden. Tevens produceren en importeren we tuindecoratieartikelen. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit betonnen tuinornamenten – prachtige bloempotten en plantenschalen, bijzondere Boeddha- en Ganeshabeelden, dierfiguren, mensfiguren en een grote keuze aan religieuze beelden zoals engelen en Mariabeelden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld vogelbadjes en (tuin)muurdecoratie.

We beschikken over een grote showtuin en showroom, waarin onze gehele collectie te zien is. Deze website geeft dan ook slechts een klein deel van het grote en zeer diverse assortiment weer en we nodigen u graag uit om langs te komen en rond te lopen in onze showtuin en showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee helpen we u desgewenst om een keuze te maken.

Alle tuinbeelden worden met de hand vervaardigd, ze zijn wintervast en zeer goed van kwaliteit en hebben een hoogwaardige en gedetailleerde afwerking.

  • Voordelige prijzen
  • Wintervaste tuinbeelden
  • Eigen bezorgservice
  • Unieke collectie

0545-296348

j.bossewinkel@planet.nl

Facebook